Δωρεάν Αποστολή*
από 30€ και πάνω
σε όλη την Ελλάδα
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Προφίλ Εταιρείας

Το κατάστημά μας δραστηριοποιείται στον χώρο των παιχνιδιών, των βιβλίων  των χαρτικών, καθώς και όλων των εποχιακών ειδών, τα τελευταία 95 τουλάχιστον χρόνια. Ως 3η κατά σειρά γενιά επαγγελματιών έχουμε καταφέρει με την πολυετή μας πείρα να το καταστήσουμε αντάξιο των προσδοκιών και των απαιτήσεων της σύγχρονης εποχής. Στα πλαίσια αυτά, το βιβλιοχαρτοπωλείο μας έγινε επίσημα on line βιβλιοχαρτοπωλείο στη Ελλάδα με μοντέρνο design και σύγχρονη αισθητική.

Έχουμε καταφέρει να συνδέσουμε το λογότυπό μας με την ποιότητα, τη συνέπεια, την ανταγωνιστική τιμή και την εγγύηση των προϊόντων μας στο σύνολό τους. Στην ιστοσελίδα μας πιο συγκεκριμένα θα βρείτε σχολικά είδη, είδη γραφείου, γραφής και διόρθωσης, είδη ζωγραφικής, αρχειοθέτησης, χαρτικά, είδη δώρων, εποχιακά, επώνυμα παιχνίδια κορυφαίων εταιρειών και πολλά άλλα.

Συνεργαζόμαστε κυρίως με πελάτες λιανικής πώλησης και συναλλαγής, όμως ένα από τα βασικά μας κατορθώματα είναι η κύρια συνεργασία μας με εκπαιδευτικές δομές, δημόσιες υπηρεσίες, καθώς και με μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται. Στοχεύουμε στην άρτια και αξιόπιστη διαδικασία της αγοράς - πώλησης των προϊόντων μας διαδικτυακά, στην εγγύηση της ποιότητας στο σύνολο των προϊόντων μας όπως επίσης και η ύψιστη ασφάλεια των συναλλαγών μέσω της ιστοσελίδα μας  e-kagiafas.gr. Σκοπός μας είναι να διατηρήσουμε τον ανταγωνισμό σε υψηλά επίπεδα μιας και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα e-kagiafas.gr συνιστά μέρος της καινοτομίας των παιχνιδοχαρτοβιβλιοπωλείων στην Ελλάδα.

Το φυσικό μας κατάστημα βρίσκεται στη γραφική και παραθαλάσσια Κυπαρισσία του Νομού Μεσσηνίας, στην οδό Χριστιανουπόλεως 22, υπό τη διεύθυνση του Παναγιώτη Νικ. Καγιάφα. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε με μεράκι, αφοσίωση και αγάπη σε οτιδήποτε αφορά στα είδη μας και θα ικανοποιεί τις ανάγκες σας!!!!! Επιθυμούμε να νιώθετε τη ζεστασιά και την άνεση στις συναλλαγές μας κοιτώντας σας στα μάτια και ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη σας με την καλύτερη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών!!!!

Πλήρη στοιχεία εταιρείας

ΠΑΝ. ΚΑΓΙΑΦΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ - ΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ – ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 22 ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΤΚ.24500
ΤΗΛ: 2761022608 & 6977466892
ΑΦΜ: 081798327  ΔΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Γ.Ε.ΜΗ. 15048745000

Καλωσορίσατε στο μαγικό κόσμο του e-kagiafas.gr !!!


© 2024 e-kagiafas. All rights reserved. Designed by TotalWeb®.

0